Arta Door Arta Door Arta Door

Arta Door

Arta Door

Arta Door

 Poftiti Inauntru! Intrarea casei tale este cartea de vizita a locuintei. Povestea care incepe cu "Acasa" porneste de la primul pas, mai exact ...porneste de la intrarea in casa! 

Acest tip de abordare defineste intregul ansamblu de ideei prin care este definita marca "Arta Door"!!arhitect-dubla-513-playwood-stejar-cu-geam600 Suntem o companie cu experienta in producerea usilor de intrare si a usilor metalice, iar produsele noastre reflecta intelegerea noastra a ceea ce iti doresti si a ceea ce se asteapta de la o usa - ca parte a mobilierului - Usa trebuie sa reprezinte Casa TA, sa ii ofere siguranta si sa completeze designul interior al caminului tau. Experienta isi spune cuvantul.401 1placaj vopsit

De la mijlocul anilor 90 , de cand echipa noastra a inceput activitatile de productie usi, pana la dezvoltarea facilitatilor de productie actuala, am organizat activitatile de fabricare, achizitiile de materie prima, de creatie si am extins activitatea de distributie urmarind acelasi scop: un produs unic, clasic sau modern, util , practic si care asigura siguranta.

In prezent, ne situam in Adunatii Copaceni judetul Giurgiu, la 23 km de Bucuresti, si derulam intreaga activitate de productie si distributie conform standardelor europene armonizate.

Modelele de usi produse de catre noi, ofera siguranta, rezistenta si in acelasi timp libertate tie, clientului nostru, in alegerea designulului visat , dar si materialul dorit- de la apartenenta la un anume model, sau desen, la culori, tendinte de linie , esente de lemn, Mdf, Hdf, Playwood,modele pentru interior sau exterior, de la dimensiuni standard la dimensiuni atipice etc. - exact asa cum ai nevoie!

Te ateptam cu drag!

  • New
  • Featured
  • Sale

““Poftiti Inauntru! Intrarea casei tale este cartea de vizita a locuintei. Povestea care incepe cu "Acasa" porneste de la primul pas, mai exact ...porneste de la intrarea in casa! ”"

Arta Door

Compare