ePrivacy and GPDR Cookie Consent management by TermsFeed Privacy Generator

Ofertă uși en-grosl

Arta Door este o companie specializată în producția ușilor de interior și de exterior.
Contactează-ne pentru a obține prețuri speciale.

Inovatoare și flexibile

Fiecare vis despre uși devine realitate aici, la Artadoor, prin experiență și muncă asiduă.

Despre fabricație

Fabrica noastră din România deține echipamente și mașini de ultimă generație capabile să mențină o producție de peste 10.000 de uși pe lună (produse standard). Procesele noastre de producție sunt optimizate pentru a maximiza eficiența și a reduce costurile pe care le transferăm clienților noștri. Activitatea de producție privește atât produse de interior cat si de exterior standard sau atipic.

Design

Designul și amploarea selecției este obiectivul nostru principal, permițând clienților noștri să aleagă ușa potrivită pentru stilul lor personal. În prezent oferim peste 100 de modele standard în 10 categorii separate disponibile într-o paleta largă de culori.

Calitate

Fiecare ușă pe care o producem este supusă unor teste riguroase înainte de a fi autorizată pentru livrare către clienții noștri. Echipele noastre de control -calitate se asigură că standardele noastre de calitate sunt respectate așa cum s-a demonstrat. Totodata se efectueza și testari periodice la instintutii acreditate, produsele fiind certificate CE.

 

Uși intrare casa vilă

Arta Door produce și comercializează uși metalice de intrare în casă sau vilă, într-o gamă variată de modele, cu foarte multe opțiuni pe care le puteți alege în funcție de nevoile dumneavoastră

Uși apartament

Arta Door produce și comercializează uși metalice de intrare în apartament sau locuință, într-o gamă variată de modele, cu foarte multe opțiuni pe care le puteți alege în funcție de nevoile dumneavoastră.

Uși Interior

Arta Door produce și comercializează uși metalice de intrare în apartament sau locuință, într-o gamă variată de modele, cu foarte multe opțiuni pe care le puteți alege în funcție de nevoile dumneavoastră.

Întrebări frecvente

Aveți întrebări? Suntem aici pentru a vă răspunde.

Dimensiunea standard a usii duble poate fi :

  • 1200×2010 mm, gol necesar 1220 x 2030 mm 
  • 1400×2010 mm, gol necesar 1420x 2030mm

Ușile noastre sunt izolate atat fonic cat si termic. Izolatia usii este realizata din spuma poliuretanica pentru usile fara geam si vata bazaltica pentru usile cu geam.

Termenul de productie al unei usi este cuprins intre 3 – 14 zile , in functie de model si dimensiune.

Desigur, usile se pot ridica de la sediul nostru din Adunatii Copaceni, Judetul Giurgiu, Soseaua Principala, Intrarea Nessli nr 14.

Da, insa depinde de modelul si dimensiunea usii. Operatorii nostri va vor comunica modalitatea de livrare.

Termenul de garantie este de 2 ani.

Ne contactati la nr. de telefon sau adresa de e-mail pe care o gasiti in certificatul de garantie.

Da. Luati legatura cu unul din operatorii nostri la nr. de telefon 0246282270 sau 0721.805.385 in zilele lucratoare de luni pana vineri, de la ora 9 pana la 16.30, cu exceptia zilelor de sarbatoare legala.

Dintre clienții noștri

Misiunea noastră este să oferim clienților noștri cele mai bune produse, experiențe remarcabile și rezultate remarcabile.

Unele dintre mărcile cu care suntem mândri să lucrăm.

Contactează-ne pentru prețuri speciale!

Completați formularul din pagină sau scrieți-ne la 

magazin@artadoor.ro
contact@artadoor.ro

Ne puteți găsi și telefonic, în intervalul orar 09.00 -17.00

0246.282.271

Add to cart
Newsletter Arta Door

Noutăți, coduri de reducere și multe alte beneficii dacă subscrieți la newsletterul Arta Door.

Ajutați-ne să fim mai buni!