Plătiți cu ușurință, transformați visul în realitate

La Arta Door, ne dorim să facem achiziționarea produselor noastre cât mai simplă și mai accesibilă pentru tine. De aceea, am dezvoltat opțiuni de plată variate și convenabile, astfel încât să puteți alege ce se potrivește cel mai bine nevoilor dvs.

Iată cum puteți plăti și care sunt avantajele:

Plată în rate egale

La Arta Door puteți cumpăra produsele dorite în rate egale, fără a face eforturi financiare majore. Oferta noastră de plăți în rate este concepută special pentru a vă ajuta să vă transformați casa într-un spațiu de vis fără a afecta bugetul dvs.

Simplu și rapid

Procesul de achitare în rate este extrem de simplu prin selectarea opțiunii de plată în rate, la finalizarea comenzii. Nu este necesară nicio documentație complicată sau verificări suplimentare.

Fără comisioane ascunse

Ne dorim ca experiența de cumpărare să fie complet transparentă. Prin urmare nu veți întâlni comisioane ascunse sau costuri suplimentare. Suma pe care o vedeți este suma pe care o plătiți.

Flexibilitate

Puteți alege numărul de rate care se potrivește cel mai bine, astfel încât să puteți gestiona mai ușor bugetul lunar. 

Rapiditate în procesare

Plata în rate nu înseamnă întârzieri. Comanda va fi procesată rapid, iar produsele vor fi expediate în cel mai scurt timp posibil, astfel încât să te bucuri de ele fără așteptări lungi.

Plată în rate egale

La Arta Door poți cumpăra produsele dorite în rate egale, fără a face eforturi financiare majore. Oferta noastră de plăți în rate este concepută special pentru a te ajuta să îți transformi casa într-un spațiu de vis fără a afecta bugetul tău.

Simplu și rapid

Procesul de achitare în rate este extrem de simplu prin selectarea opțiunii de plată în rate, la finalizarea comenzii. Nu este necesară nicio documentație complicată sau verificări suplimentare.

Fără comisioane ascunse

Ne dorim ca experiența de cumpărare să fie complet transparentă. Prin urmare nu vei întâlni comisioane ascunse sau costuri suplimentare. Suma pe care o vezi este suma pe care o plătești.

Flexibilitate

Poți alege numărul de rate care ți se potrivește cel mai bine, astfel încât să poți gestiona mai ușor bugetul lunar. 

Rapiditate în procesare

Plata în rate nu înseamnă întârzieri. Comanda ta va fi procesată rapid, iar produsele vor fi expediate în cel mai scurt timp posibil, astfel încât să te bucuri de ele fără așteptări lungi.

Echipa noastră de asistență este mereu la dispoziția dvs pentru a răspunde la orice întrebări sau nelămuriri legate de opțiunile de plată sau procesul de comandă.

Achiziționarea mobilei și a decorațiunilor pentru casă nu a fost niciodată atât de ușoară și accesibilă.

Cu opțiunile noastre de plată flexibile, poți transforma casa ta într-un spațiu de vis, fără a compromite bugetul dvs.

Achiziționarea mobilei și a decorațiunilor pentru casă nu a fost niciodată atât de ușoară și accesibilă. Cu opțiunile noastre de plată flexibile, poți transforma casa ta într-un spațiu de vis, fără a compromite bugetul tău.

La Arta Door, ne pasă de satisfacția dvs!

Dacă nu sunteți 100% mulțumit de produsul achiziționat nu vă faceți griji. Avem o politică de retur fără stres. Plătind cu ușurință și returnând cu încredere banii dvs sunt în siguranță. E simplu și rapid să obțineți o rambursarea integrală.

Asistență și suport