ePrivacy and GPDR Cookie Consent management by TermsFeed Privacy Generator

Suntem o companie cu experiență în producerea ușilor de intrare și a ușilor metalice, și a mobilierului iar produsele noastre reflectă întelegerea noastră a ceea ce îti dorești și a ceea ce se așteaptă de la o ușa – ca parte a mobilierului – Ușa trebuie să reprezinte Casa TA, să îi ofere siguranță și să completeze designul interior al căminului tău. Experiența îsi spune cuvântul!

De la mijlocul anilor 2012, de când echipa noastră a început activitățile de productie uși, până la dezvoltarea facilităților de producție actuală, am organizat activitățile de fabricare, achizițiile de materie primă, de creație și am extins activitatea de distribuție urmărind același scop: un produs unic, clasic sau modern, util, practic și care asigură siguranța. În prezent, ne situăm în România, Adunații Copăceni, județul Giurgiu, la 23 km de București, și deruăm întreaga activitate de producție și distribuție conform standardelor europene armonizate.

Modelele de uși produse de către noi, oferă siguranța, rezistența și în acelasi timp libertate ție, clientului nostru, în alegerea designulului visat , dar și materialul dorit- de la apartenența la un anume model, sau desen, la culori, tendințe de linie , esențe de lemn, Mdf, Hdf, Playwood, modele pentru interior sau exterior, de la dimensiuni standard la dimensiuni atipice etc – exact așa cum ai nevoie!

Ca suport al gamei Arta Door, mobilierul s-a înnobilat cu noua gama Arta Tabel, care a adus la viață un produs nou – masa extensibilă sau rabatabilă de bucătărie sau leaving accesorizată cu imagini în trend și care conferă casei tale o nouă imagine, iar spațiul tău poate fi utilizat corespunzător nevoilor tale de moment! Imaginea mesei sau a scaunelor, a accesoriilor acesteia dau viață casei tale! Utilizăm cu căldură lemnul, palul, sticla, metalul și culorile armonizând în final un produs de top.

Tehnica de montare este simplificată, punând la dispoziție informații tehnice detaliate celor interesați, efectuând training-uri persoanelor abilitate. Produsele sunt garantate și susținute cu toată responsabilitatea de noi ca producător.

Te așteptăm cu drag,
Echipa Arta Door

Add to cart
Newsletter Arta Door

Noutăți, coduri de reducere și multe alte beneficii dacă subscrieți la newsletterul Arta Door.

Ajutați-ne să fim mai buni!