Arta Door este sursa dvs de încredere pentru uși și mobilier de cea mai înaltă calitate. Cu un design elegant și o atenție meticuloasă la detalii, oferim soluții care îmbină estetica cu funcționalitatea.

La Arta Door, calitatea este angajamentul nostru principal. Suntem mândri să oferim o garanție solidă atât pentru produsele noastre, cât și pentru serviciile noastre, pentru a vă asigura că fiecare achiziție este o investiție de durată în confortul și frumusețea casei dumneavoastră. Cu noi, aveți siguranța că veți beneficia de produse și servicii de înaltă calitate, în care vă puteți încrede cu încredere.

Arta
Door

Arta Door

Uși și mobilier, două inimi, o singură dragoste

Casa TA!

La Arta Door credem în puterea de a aduce două inimi împreună, într-o singură dragoste pentru frumusețe, calitate și confort: o inimă bate pentru ușile noastre elegante și practice, cealaltă pentru mobilierul rafinat și funcțional.

Împreună pentru o armonie perfectă în locuința dvs.

Cine suntem?

Cu o prezență solidă pe piața românească, Arta Door reprezintă un nume de încredere în ceea ce privește soluțiile de uși pentru locuințe. 

De asemenea Arta Door este o companie importantă în zona de retail produse de mobilier adresîndu-se clienților din România cu produse de calitate la prețuri extrem de competitive.

În inima acestei filosofii stă angajamentul de a livra produse de cea mai înaltă calitate în beneficiul deplin al clienților săi.

Ușile noastre

Ușă Metalică cu MDF Modern 370

1.620,00 lei TVA Inclus

Set mâner ușă pătrat Orchide

60,00 lei TVA Inclus

Mobilă

Set masă fixă Deco Nuc cu 2 scaune Apollo Negru

Prețul inițial a fost: 475,00 lei.Prețul curent este: 369,00 lei. TVA Inclus

Economie de: 106,00 lei

Set 2 scaune Star Maro Alb

229,00 lei TVA Inclus

Bucurați-vă de viață cu Arta Door!

Arta Door, pe scurt

1

Calitatea produselor

Primul și cel mai important aspect al filosofiei Arta Door este calitatea neîndoielnică a produselor sale.

Compania investește în selecția celor mai bune materiale și tehnologii avansate pentru a se asigura că fiecare ușă sau piesă de mobilier produsă este de cea mai înaltă calitate.

Această abordare nu compromite niciodată calitatea, indiferent de prețul accesibil al produselor.

2

Prețuri competitive

Arta Door își propune să ofere clienților săi mai mult decât se așteaptă.

Prin concentrarea pe eficiența proceselor și gestionarea atentă a costurilor, compania reușește să mențină un raport calitate-preț excepțional.

Aceasta înseamnă că clienții pot avea încredere că primesc produse de înaltă calitate, durabile și estetice, fără a plăti prea mult.

3

Satisfacția clienților

Satisfacția clienților este măsura supremă a succesului.

Compania se străduiește să ofere servicii și produse care depășesc așteptările clienților și să creeze experiențe pozitive.

Feedback-ul clienților este o sursă valoroasă de îmbunătățire continuă, iar echipa Arta Door lucrează pentru a răspunde nevoilor și preferințelor acestora în mod eficient și profesionist.

Eleganță și confort acasă

Misiunea noastră

Misiunea Arta Door este de a crea și furniza produse de calitate superioară, cu un design elegant și inovator, care să îmbunătățească locuințele clienților noștri și să le aducă confort, siguranță și frumusețe.

Compania se dedică satisfacției clienților și se străduiește să fie un lider în industria sa, aducând inovații și soluții de design la fiecare pas.

Valorile noastre

Calitatea


Arta Door pune calitatea pe primul loc. Fiecare produs este fabricat cu atenție la detalii și din materiale de înaltă calitate pentru a asigura durabilitate și performanță pe termen lung.

Eleganța în design


Compania se mândrește cu designurile sale elegante și estetice. Ușile și mobilierul Arta Door adaugă un plus de rafinament și stil în orice locuință.

Inovație continuă


Arta Door rămâne la curent cu cele mai recente tendințe și tehnologii din industrie. Inovația este o parte esențială a activităților lor, astfel încât să poată oferi mereu soluții actuale și relevante.

Satisfacția clienților


Compania își pune clienții pe primul loc. Echipa Arta Door se străduiește să ofere o experiență pozitivă și să răspundă nevoilor clienților în mod eficient și profesionist.

Responsabilitatea


Arta Door are grijă de mediu și lucrează pentru a minimiza impactul asupra resurselor naturale. Procesele lor de producție sunt concepute pentru a fi prietenoase cu mediul înconjurător.

Respect și integritate


Valorile lor includ respectul față de clienți, angajați și parteneri de afaceri. Compania operează cu integritate și etică în toate aspectele activității sale.

Arta Door, eleganță și calitate în fiecare casă

Cu Arta Door, obțineți mai mult decât doar produse de calitate – obțineți o experiență de cumpărare plăcută și servicii profesionale.

Suntem aici pentru a vă ghida în fiecare pas al alegerii și achiziționării produselor potrivite pentru casa dumneavoastră.