PRODUSE CU STIL
ARTA DOOR & ARTA TABLE 
CARTEA DE VIZITĂ A CASEI TALE

Poftiți înăuntru!

Intrarea casei tale este cartea de vizită a locuinței. Povestea care începe cu „Acasă” pornește de la primul pas, mai exact … pornește de la intrarea în casă!

Acest tip de abordare definește întregul ansamblu de idei prin care este concepută marca „Arta Door”!

Suntem o companie cu experiență în producerea ușilor de intrare, ușilor metalice și a mobilierului, iar produsele noastre reflectă înțelegerea noastră cu privire la ceea ce se dorește și la ceea ce se așteaptă de la o ușă – ca parte a mobilierului – Ușa trebuie să reprezinte Casa TA, să îi ofere siguranță și să completeze designul interior al căminului tău.

Experiența iși spune cuvântul!

De la mijlocul anilor 2012, de când echipa noastră a început activitățile de producție uși, până la dezvoltarea facilităților de producție actuală, am organizat activitățile de fabricare, achizițiile de materie primă, de creație și am extins activitatea de distribuție urmărind același scop: un produs unic, clasic sau modern, util , practic și care asigură siguranță. În prezent, ne desfășurăm activitatea  în România, Adunații Copăceni, județul Giurgiu, la 23 km de București, și derulăm întreaga activitate de producție și distribuție conform standardelor europene armonizate.

Modelele de uși produse de către noi, oferă siguranță, rezistență și în același timp libertate ție, clientului nostru, în alegerea designulului visat , dar și materialul dorit- de la apartenența la un anume model, sau desen, la culori, tendințe de linie, esențe de lemn, Mdf, Hdf, Playwood, modele pentru interior sau exterior, de la dimensiuni standard la dimensiuni atipice etc. – exact așa cum ai nevoie!

Ca suport al gamei Arta Door, mobilierul s-a înnobilat cu noua gama Arta Table, care a adus la viață un produs nou – masa extensibilă sau rabatabilă de bucătărie sau living  accesorizată cu imagini în trend și care conferă casei tale o nouă imagine, iar spațiul tău poate fi utilizat corespunzător nevoilor tale de moment! Imaginea mesei sau a scaunelor, a accesoriilor acesteia dau viață casei tale! Utilizăm cu căldură lemnul, PAL-ul, sticla, metalul și culorile armonizând în final un produs de top.

Tehnica de montare este simplificată, punând la dispoziție informații tehnice detaliate celor interesați, efectuănd training persoanelor abilitate.

Produsele sunt garantate și susținute cu toată respnsabilitatea de noi ca producător.

Te așteptăm cu drag,
Echipa Arta Door

Telefon:  004 0246282270, 004 0246282271
Fax: 004 0246282273
Email: info@sercompany.ro
Adresă: România, Județ Giurgiu, Adunații Copăceni, strada Principală nr 14, Intrarea Nessli, cod postal 087005

Wishlist 0
Deschide lista de preferințe Continua cumpărăturile
Add to cart