Suntem angajați pentru satisfacția clienților prin politici de retur avantajoase

Pentru a vă exercita dreptul de retragere, trebuie să ne informați cu privire la decizia dumneavoastră de a vă retrage din prezentul contract, înregistrând o cerere de retur aici.

Conform articolului 9 alin. 1 din Ordonanța Guvernului nr. 34 din 12 iunie 2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniștii, aveți dreptul de a vă retrage din contractele încheiate la distanță, fără a preciza motivele, în termen de 14 zile de la data la care intrați dumneavoastră sau o parte terță, alta decât transportatorul, indicată de dumneavoastră, în posesia fizică a produselor sau la data primirii ultimului produs.

Dacă vă retrageți, vom rambursa orice sumă pe care am primit-o de la dumneavoastră, inclusiv costurile livrării, cu excepția costurilor suplimentare determinate de faptul că ați ales altă modalitate de livrare decât cel mai ieftin tip de livrare standard oferit de noi, fără întârzieri nejustificate și, în orice caz, nu mai târziu de 14 zile de la data la care suntem informați cu privire la decizia dumneavoastră de a vă retrage din prezentul contract.

Vom efectua această rambursare folosind aceeași modalitate de plată ca și cea folosită pentru tranzacția inițială, cu excepția cazului în care v-ați exprimat acordul expres pentru o altă modalitate de rambursare; în orice caz, nu vi se vor percepe comisioane ca urmare a unei astfel de rambursări.

Plata rambursului pentru produsele livrate deja se va achita dupa returnarea produsului la sediul nostru.

Expediați produsele sau înmânați-le direct nouă la adresa Strada Principală, nr. 14, Intrarea Nessli, Adunații-Copăceni, Giurgiu, 87005, fără întârzieri nejustificate și, în orice caz, în decurs de maximum 14 zile de la data la care ne-ați comunicat retragerea.

Termenul este respectat dacă produsele sunt trimise înapoi înainte de expirarea perioadei de 14 zile.

La Arta Door, ne mândrim cu angajamentul nostru ferm față de satisfacția clienților noștri. Creăm produse de cea mai înaltă calitate, dar înțelegem că preferințele pot varia, iar circumstanțele se pot schimba. 

De aceea, am dezvoltat politici de retur avansate, care vă oferă un avantaj semnificativ atunci când deveniți clientul nostru.

Flexibilitate extinsă

Vă oferim posibilitatea de a returna produsele achiziționate. Această flexibilitate vă permite să vă ajustați deciziile sau să faceți schimburi, fără presiune sau stres.

Simplu și fără bătăi de cap

Procesul de returnare este conceput pentru a fi simplu și eficient. Noi vă oferim asistență pentru a face totul cât mai ușor pentru dumneavoastră.

Protecție a investiției

Cu politica noastră de retur vă protejați investiția în produsele achiziționate. Ne dorim să fiți mulțumiți și să vă bucurați de achiziții pe termen lung.

Suport profesional

Echipa noastră de asistență clienți este mereu disponibilă pentru a răspunde întrebărilor și a vă oferi ajutorul necesar. Suntem aici pentru dumneavoastră în fiecare pas al procesului de retur.

Simplificăm returul pentru confortul dvs.